LINDA KLEM

E-POST: linda@hel-terapi.no

TELEFON: 917 58 205

Linda er utdannet gestalt psykoterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt i Oslo. Linda er medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening (MNGF), og forplikter seg dermed til Profesjonell faglig oppdatering (PFO), noe som også betyr at hun må gå i veiledning hos en godkjent sertifisert veileder. 

 

Linda er også utdannet Master i økonomi og ressursforvaltning fra Universitetet for miljø- og biovitenskap på Ås, med hovedkurs innen bla Organisasjon og ledelse, inkludert organisasjonspsykologi.

 

HEL samtaleterapi og coaching ble stiftet i 2012, av Linda Klem og Nora Astrup Dahm.

Fra høsten 2017 er det Linda som har eid og drevet HEL samtaleterapi og coaching alene. 


I tillegg til praksisen ved HEL samtaleterapi og coaching, arbeider Linda i Bærum kommune som rådgiver, der hun blant annet veileder lærlinger. 


Linda har også arbeidserfaring fra privat næringsliv, der hun arbeidet med blant annet prosjektarbeid, arbeidsmiljøundersøkelser, spørreundersøkelser, samt analyser av politiske prosesser. Linda har også arbeidet med karriereveiledning, og med barn med spesielle behov. 


Linda er spesielt opptatt av hvordan vi mennesker tilpasser oss våre omgivelser og relasjoner, og hvordan dette ofte blir til mønster som kan være utfordrende for oss i ulike situasjoner. Når vi lærer oss å bli oppmerksomme på hvem vi blir i møte med andre, eller i ulike situasjoner, kan vi lære oss å ta mer bevisste valg. Valg som vi ikke alltid vet at vi faktisk har. Klarer vi å endre oss, kan vi endre både situasjoner og relasjoner. Alle erfaringer er kunnskap og verdi som kan brukes til å komme gjennom nye utfordringer og fastlåste handlingsmønstere på en mer hensiktsmessig måte for deg selv.  


Linda vil støtte deg i din prosess, i det tempoet som er trygt nok, eller utfordrende nok, for deg.


Linda er gift og har to barn.Priser

 

Individual terapi og coaching: 1 time á 60 minutter kr. 875,-  


Studenter, trygdede og andre kan få reduserte priser. 


Parterapi: 1 time á 45 minutter eller dobbelttime á 90 minutter - pris etter avtale

 

Bedrifter: Timespris kr. 1295,- eksl. mva, eller etter avtale.

 

Gruppeterapi: ta gjerne kontakt dersom dere er en gruppe som ønsker å gå sammen. Grupper kan også arrangeres ved fortløpende påmelding, eller grupper som er annonsert på våre nettider/facebooksider. 

 

Timer som ikke avbestilles innen to - 2 - virkedager før, faktureres i sin helhet.

LIN FRITZVOLD

TELEFON: 976 84 142

Lin Fritzvold er fjerde og  siste års student ved Norsk Gestaltinstitutt  høyskole ( NGI), og er godkjent til å ta imot klienter. Hun går jevnlig i veiledning hos en sertifisert veileder.
Lin er studentmedlem av Norsk Gestaltterapeut Forening ( SMNGF) og forplikter seg til å følge foreningens faglige og etiske retningslinjer.

Lin er også utdannet med en mastergrad i Finans og matematikk studier ved UIO. Samt en Bsc i Hotel og ledelse.
Lin har jobbet innenfor finans og eiendoms sektoren og  nå ved siden av praksisen som personlig assistent i ULOBA.

Lin er gift og har tre barn.Priser


Individual terapi : 1 time á 60 minutter kr. 525,-        (redusert pris for terapeut under utdanning)